“Интерактивна математика – за търсещи, можещи и успяващи ученици”

Добре дошли в нашето иновативно училище! Училище, в което математиката става по-вълнуваща от всякога!

Представяме ви нашата иновация – “Интерактивна математика – за търсещи, можещи и успяващи ученици”. Третокласниците, заедно със своите преподаватели г-жа Кильова – Кирчева и г-жа Чипчиева учат математика с интересен, разнообразен и ефективен подход, който включва както традиционни, така и съвременни методи.

Целта е да пробудим любопитството и страстта към математиката още от ранна възраст, като покажем нейното практическо приложение в ежедневието. В уроците ни използваме индивидуален и диференциран подход, работа в екип, игрови методи и различни електронни платформи: Кан Академия, Mozabook, Уча се, Академико, приложението classroomscreen, средата за програмиране Skratch .

Съчетаваме математиката с други предмети като български език, компютърно моделиране, човекът и природата, човекът и обществото, изобразително изкуство, за да подпомогнем широкообхватното развитие на учениците.

Тук, в нашето училище, математиката е повече от учебен предмет – тя е предизвикателство, забавление и врата към нови възможности!

 

 

Comments are closed.