Ден на доброто и светлината-в жълто и оранжево.

Традиция е в Основно училище „Васил Левски“ да се работи за развитие на добродетелност, добротворчество и любов чрез използване на нестандартни инициативи. Именно,това е една от основните цели, по които работи клуб „Да направим света по-добър и по-красив“ към проект  BG05M2OP001-2.004-0004 „Развитие на способностите на учениците и повишаване на мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания и компетентности(Твоят час)“.Затова и тази година в училище се организира и проведе Ден на доброто и светлината-вътрешно училищен проект и част от графика за дейностите на клуба.

Идеята е,обличайки се в жълто или оранжево, да изразиш своето желание за живот в по-добър и по-красив свят. И тази година в инициативата се включиха ученици и учители от 1 до 8 клас. Всички получиха емблеми с апел: „Бъди добър“, а през деня звучеше музика и се представяха презентации, свързани с доброто и светлината в сърцата.
Участниците в инициативата направиха слънце, с което отправиха послание: „Не е важно какъв си-важното е да си добър човек, а за да повярваш в доброто, трябва да го сътворяваш!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *